Disclaimer

 

Maud van Lieshout stelt jouw bezoek aan deze website zeer op prijs. De volgende voorwaarden zijn op het gebruik van de website van toepassing.

 

Ik heb deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website gepubliceerde informatie kan evenwel geen rechten worden ontleend. Informatie op deze website kan van tijd tot tijd worden gewijzigd en wordt zo veel mogelijk actueel gehouden. Ik hou me aanbevolen voor suggesties of commentaar.

Prijzen kunnen worden doorgevoerd volgens de algemene voorwaarden. Specifiek voor prijzen en andere informatie over produkten geld een voorbehoud van kennelijke typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen.

 

Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Maud van Lieshout kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

 

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Informatie van deze website mag niet anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik worden gekopieerd en opgeslagen.